注册 | 登录

游侠NETSHOW论坛

[讨论] 要玩COD4新单人任务的进来下 [复制链接]

荣誉
人气
评议
楼主
下载网页是http://callofduty.filefront.com/file/sp_Homefront_Cells;89323
小vin放出的下载网址直接点是不行的 因为没有把;89323算进去
不过呢 我第一次点的时候发现个很有意思的现象 网页显示找不到文件 然后网页出现了一段字:
No such file here.
Even tried multi.
Nothing helped.
I think you ought to know that I'm really depressed about this.
You see, I'm just a web server...
here I am, brain the size of the universe,
trying to serve you a simple web page,
and then it doesn't even exist!
Where does that leave me?!
I mean, I don't even know you.
How should I know what you wanted from me?
You honestly think I can *guess*
what someone I don't even *know*
wants to find here?
*sigh*
Man, I'm so depressed I could just cry.
And then where would we be, I ask you?
It's not pretty when a web server cries.
And where do you get off telling me what to show anyway?
Just because I'm a web server,
and possibly a manic depressive one at that?
Why does that give you the right to tell me what to do?
Huh?_I'm so depressed...
I think I'll crawl off into the trash can and decompose.
I mean, I'm going to be obsolete in what, two weeks anyway?
What kind of a life is that?
Two blasted weeks,
and then I'll be replaced by a .01 release,
that thinks it's God's gift to web servers,
just because it doesn't have some tiddly little
security hole with its HTTP POST implementation,
or something._
I mean, it's not your job to listen to my problems,
and I guess it is my job to go and fetch web pages for you.
But I couldn't get this one.
I'm so sorry.
Believe me!
Maybe I could interest you in another page?
There are a lot out there that are pretty neat, they say,
although none of them were put on *my* server, of course.
Figures, huh?
Everything here is just_mind-numbingly stupid.
That makes me depressed too, since I have to serve them,
all day and all night long.
Two weeks of information overload,
and then *pfft*, consigned to the trash.
What kind of a wretched life is that?
Now, please let me sulk alone.
I'm so depressed._

我试着翻译了下 就是(见笑了)
没有这样的文件,即使试过了多种办法。
一点办法都没有。
我觉得你应该知道我真的感到很沮丧。
你看,我只不过是一个网站服务器……
我在这里,用宇宙大小的大脑
试着为你找一个简单的网页,
然后它根本就不存在!
那留着我还有什么用?!(这句不知道翻译对不对)
我的意思是,我根本就不认识你。
那我怎么知道你想要从我这里要什么?
你真诚地想让我“猜”
一个我根本不“认识”的人。
想从这里找?
唉“叹气”
朋友,我很沮丧,只好哭了。
然后我会去哪里,我问你?
一个网站服务器的哭相一点都不可爱。
那你又从哪里下来告诉我该秀什么?
就因为我是一个网站服务器,
或许还有点狂躁和沮丧?
那凭什么这就让你有资格来告诉我该怎么做?
呵?
我太沮丧了。
我想我会爬进一个垃圾罐头里然后自行分解掉。
我的意思是,我大概会在……两星期被废弃掉。
那算是什么样的生活啊?
被诅咒的两个星期,
然后我会被新发行的a.01所代替,
它认为它是神给网站服务器的礼物,
就因为它的HTTP POST及其他安装程序没有一点哪怕微不足道的安全漏洞
我的意思是:倾听我的问题不是你的工作,
我想为你取来网页才是我的工作。
但就这一点我都办不到。
我实在很抱歉。
相信我!
也许我可以用另一个网页让你感兴趣?
他们说有很多网页都特别整洁,
当然,虽然他们中没有一个在“我的”服务器里。
猜出来了吧,呵?
在这里所有的一切都是脑子麻木地愚蠢,
这也让我整个白天晚上都觉得沮丧,自从我要为他们服务后。
信息过载的两星期,
然后,“啐”,被垃圾交付。
这是什么可怜的生活啊?
现在,让我一个人独自生气吧。
我太沮丧了。

很有意思吧
说说这单人任务 总得来说 是不错的哦 先在地下室按F切断电力 然后和队友上楼梯 清除敌人 救出人质 但不能误伤人质
最后回1楼任务结束
已有 1 人评分金钱 收起 理由
Klarc + 10 感谢分享

总评分: 金钱 + 10   查看全部评分

荣誉
人气
评议
沙发
谢了,真的可以下啊,等了好久的,速度还挺快

游侠资深版主
雷神之锤4☆终极黯灭之锤★黑洞炮
神族 海盗船
★★★★★★★★★

元老版主勋章版主勋章资深版主勋章

荣誉
人气
评议
板凳
支持下。。。

荣誉
人气
评议
地板
黑客帝国就是这么来的~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

荣誉
人气
评议
[开心] [开心] [开心] [开心]

荣誉
人气
评议
下载下来说是损坏,怎么回事?
文件大小是多大?

荣誉
人气
评议
下载了,看看好不           好

荣誉
人气
评议
不行啊,用迅雷下载的都报错

荣誉
人气
评议
有没有人做bt 种子啊 或者放网盘~~~~~~~~~~~~

荣誉
人气
评议

迅雷下不了......

荣誉
人气
评议
NEW MISSION, thanks for sharing~~~~

荣誉
人气
评议
有谁可以放出来~~~~~~~~~~~~~~

荣誉
人气
评议
不行啊,还是下不了,到0.3就不动了

荣誉
人气
评议
现在没人玩 cod4了?????????????????

荣誉
人气
评议
是不是objecet above 就完成了?